Nytt år betyder nya inredningstrender! Är du en riktig inredningsnörd har du kanske redan koll på vad som är inne just i år. Har du dock inte redan listat ut detta är den här artikeln just för dig. Läs vidare för att ta reda på vad som är hetast i hemmet 2019!

Inred med gult

Precis som klädtrenden säger är den gula färgen den hetaste detta året vad gäller inredning: och hemmet. Färgen syns på såväl soffor, gardiner kuddar, tapeter och mattor. Hur du väljer att lägga in färgen i ditt hem i år är upp till dig. Den som vill satsa stort väljer att byta ut stora möbler som exempelvis soffa medan den som inte är lite säker på trenden kan välja att byta ut kuddarna och pläden i soffan. Man kan hitta massvis av snygga gula detaljer i inredningsbutiker såväl som på nätet.

Möblera 2019

När du inreder och möblerar ditt hem år 2019 är det den sociala trenden som gäller. Med det menas att exempelvis inredningen inte ska anpassas efter var i rummet teven står utan den ska anpassas till en social nivå. För att få till ett socialt rum behövs mycket sittmöbler. Sittmöblerna ska dessutom vara riktade mot varandra för att fungera socialt. Det bästa resultatet får den som vågar utesluta teven helt från möblemanget. Att använda fåtöljer och sittpuffar i det sociala möblemanget är mycket trendigt.

 

Djur i keramik

Att ta in gröna växter har länge varit trendigt. Att ta in djur i form av inredning är däremot nytt för i år. Under 2019 ska inredningen gärna bestå av vaser och prydnader i form av djurhuvuden. Vissa djurhuvuden ses mer än andra, dessa är bland annat leoparden, hästhuvudet och puman.

Badrummet

Badrummen ska gärna gå i samma tema som resten av hemmet under 2019. Man kan enkelt hitta Badrumsinredning på nätet genom att google och klicka sig fram. Den gula färgen är alltså lika passande i badrummet som i resten av hemmet. Att dessutom ha ett djurhuvud i keramik på badrumsskåpet i bredvid badkaret är heller ingen dum ide. För att ge badrummet en extra detalj kan man väja att ställa in en grön växt, exempelvis en murgröna eller någon i plast. Utöver detta brukar dofter göra att badrummet känns fräscht och rent. Doftpinnar eller doftljus är ett bra sätt att ordna detta på. Sedan finns det förstås tvålar och duschkrämer som luktar gott.

Sist men inte minst – vaser

Vaser är riktigt inne och de finns i princip i hur många varianter som helst. Det finns allt från billigare vaser till mycket dyra sådana. Med andra ord finns det något för alla smaker. Vaserna kan man dekorera med både blommar eller gröna kvistar.