Att göra om i hemmet är både roligt och spännande. En uppfräschning av boendemiljön ökar både trivseln och värdet på bostaden, vilket innebär att det handlar om viktiga investeringar. Det är dock inte alltid som det känns så frestande att själv utföra alla moment i renoveringen. Många gånger är det dessutom direkt olämpligt att på egen hand göra det som egentligen borde vara en hantverkares jobb. Tröttsamt i sammanhanget är också att behöva ta in offerter från flera olika byggföretag, trots att det är ett nödvändigt ont att jämföra priser. En smidig lösning på detta är sajten Built som på ett översiktligt sätt låter dig få offerter från flertalet hantverkare genom att fylla i en enda förfrågan. På så sätt slipper du lägga tid på att ringa eller mejla alla företag separat.

Kostnadsfria offerter

Genom att göra en prisjämförelse har du mycket pengar att tjäna på din renovering. Att lägga för mycket än nödvändigt på jobbet känns lite som att slänga pengarna i sjön. Eftersom webbaserade tjänsten Built dessutom låter dig göra den här jämförelsen med minimal insats från din sida, så finns det ingen anledning att avstå. De fåtal minuter du lägger på att fylla i din förfrågan är väl investerad tid. Tjänsten kostar dig dessutom ingenting att använda!

Att välja rätt hantverkare

Vad behöver du hjälp med? Du kan få offerter från hantverkare inom en rad olika områden, där många företag tillhandahåller flera olika tjänster. Oavsett om ditt badrum behöver totalrenoveras, om du behöver nya fönster eller ett funktionellt kök, om fasaden behöver målas eller om du behöver se över ditt tak så finns dessa tjänster att tillgå med enkelhet. Viktigt är att du väljer en hantverkare som du känner att du litar på, något som ofta inte är helt lätt. Att ta referenser på redan utförda uppdrag kan vara tidsödande, såvida du inte har någon närstående som nyligen haft en hantverkare hemma som de kan rekommendera.

Ett tryggt val

Genom att använda dig av Built kan du dock vara säker på att få hem hantverkare som håller måttet. Built har nämligen sin egen kvalitetskontroll som säkerställer att de olika firmorna håller måttet. Bland annat kollas just kundreferenser och försäkringar, samt att företaget har behörighet för de tjänster de utför. Dessutom säkerställs att byggfirman har F-skattsedel och en god ekonomi. Allt för att du som kund ska känna dig trygg och istället kan lägga energi på att inreda din uppfräschade bostad – exempelvis vilka mattor du ska satsa på.

city-store