När det kommer till att inreda ett hem brukar många ofta vända sig till butiker som har standardiserade produkter och mått. Detta gör att många hem i Sverige ofta ser likadana ut. Därför kan det vara kul att ta del av och kolla på hemsidor som erbjuder mer unik inredning till hemmet, framförallt på vägarna. Denna artikel kommer därför ta upp ett par unika inredningsalternativ när det kommer till väggarna.

Bygg en egen tavelvägg

Något som har blivit populärt de senaste åren är att bygga en egen tavelvägg. För att göra detta krävs olika typer av spännande tavlor och motiv. Därför kan det vara bra att köpa produkter från Frameit som säljer nästan allt som behöver. Därifrån går det också att beställa alla produkter online direkt hem till dörren eller till ett postombud.

Välj en unik tapet

Ett annat bra alternativ när det kommer till att inreda en vägg är att välja en unik tapet. Numera brukar många svenskar ha vita väggar, men i själva verkar kan det vara kul att ha en fondvägg med ett speciellt mönster. Detta börjar bli mer och mer vanligt bland den yngre generationen, speciellt i Stockholm. Genom att bara ha det på en vägg kan det i sin tur göra att det går att hänga både tavlor och andra dekorationer på de övriga väggarna.

city-store