Ett inrett vardagsrum

 

Vanliga inredningsmisstag

När man inreder hemma finns det en hel del som man bör tänka på för att man ska få ett så pass bra resultat som möjligt. Det är viktigt att man trivs i hemmet. Därav är de även viktigt att man undviker de vanligaste inredningsmisstagen som du kan läsa mer om här. Då kommer du att få ett mer långvarigt resultat och större chans att trivas. Först och främst är det viktigt att du kommer ihåg att du inreder ett hem och inte ett modemagasin. Det är viktigt att du kan slappna av och leva i ditt hem. Praktiskt och snyggt går att kombinera.

Rum i svart och vitt

Ett annat misstag många gör är att de inte tänker på förvaringen i hemmet. Förvaring är otroligt viktigt för att man ska kunna ha rent och snyggt runt omkring sig. Om man bor på liten yta är det extra viktigt att man tänker på förvaring. Kom ihåg att du kan nyttja ytor ända upp till taket. Följ inte trender alt för mycket, även om du handlar med fakturaköp kommer detta att bli en dyr affär då du ofta kommer att känna att ditt hem är omodernt och vilja byta ut inredningen. När man inreder är det klokt att kombinera inredningstrender med den egna stilen, då kommer man att kunna skapa en bra balans som även är mer tidlös.

Inred inte ditt hem i för mörka färger. När du inreder är det en bra idé att försöka låta så mycket av dagsljuset som möjligt komma in. När man inreder i mörka färger upplevs rummet ofta som mycket mindre än det är och det är lätt att man känner sig instängd. Idag målar många rummen i ljusa färger för att därefter sätta färg på rummet genom att inreda med kuddfodral, tyger och gardiner i olika färger. Detta är även ett billigare sätt att följa med i trenderna. Så länge basen är neutral kan man göra mycket i hemmet.

Naturfärger är trendigt

Det finns många exempel på en kreativ inredning. Till exempel kan du skapa tavlor med personligt tryck eller beställa en dörrskylt som du själv har designat. Inred varje rum efter dina behov och efter hur du önskar ha det istället för hur andra tycker att det ska vara. Bjud in naturen och främja din personliga stil. Det viktigaste är att hemmet är trivsamt för just dig och din familj.

city-store