Naturfärger är trendigt

Inredning handlar om att skapa ett hem som både är snyggt och trivsamt men som också reflekterar den eller dem som bor i det. Många människor oroar sig för att inte ha ett hem som är tillräckligt väldesignat eller trendigt och anlitar därför professionella inredare som gör jobbet åt dem. Andra letar frenetiskt på nätet och bläddrar i tidningar efter

heminredningsartiklar

för att få idéer eller se hur kändisar bor och glömmer med det den faktor som gör ett hem trivsamt på riktigt: den personliga prägeln. Med handen på hjärtat, vem bryr sig om väggarna är blåa och röda, bruna eller orangea så länge du trivs där och känner att du är omgiven av dina favoritfärger? Varför inte pryda badrummet med glada eller roliga handdukar med tryck som en del av inredningen?

Fota, fota, fota

Är du inte rädd för att lämna alla “tillåtna” färgkombinationer och stiltrender så kan det vara kul att göra ditt hem personligt med dina egna fotografier. Idag har de flesta människor tillgång till en bra kamera med tillfredsställande upplösning genom mobilen och det fotas som aldrig förr. Det har också medfört att tryckteknologin har gått framåt med rasande fart och nu kan man trycka sina foton, eller detaljer från dem, på ett stort antal material, som porslin, metall, plast och textiler. Med detta kan man alltså trycka sina foton på muggar, tapeter, kuddfodral, tallrikar, underlägg, gardiner och väskor osv. och med det kunna inreda sitt hem på massor av roliga och härliga sätt!

Medelhavet i ditt vardagsrum

Tycker du om att semestra i

Medelhavet och har hundratals foton från underbara minnen; solsemestern i Spanien, vitlöksbräserade musslor på den franska rivieran, seglatsen i det fläktande Egeiska havet? Inred vardagsrummet i Greklands karaktäristiska blåtvita färgkombination och tryck dina favoritfoton på kuddar och gardiner. Det behöver inte handla om hela bilder utan kan vara en kul detalj från ett foto, som ger en välkommen färgklick under vinterhalvåret. När det viner om husknutarna värm dig med en pläd tryckt med semesterbilderna och gläd dig åt dina minnen och planera nästa resa!

Kulinariska resor i ditt kök

Tryck foton på de bästa rätter som du smakat genom året på kökshanddukar och kaffekopparna. Inred med dina favoritkryddors färger: terrakottafärgad curry, grön persilja, gul Johannesört. Ditt kök blir så mycket mer än funktionellt och snyggt, det visar precis vad du gillar och välkomnar andra att prova på din personliga smak.